Home Bedrijf Historie Netwerk Services Contact Legal
Bedrijf
   

Bedrijfsinformatie


KeeminK Design kan terugkijken op bijna 19 jaar ervaring in ontwerpen en realiseren van softwareoplossingen voor bedrijven in verschillende branches. Als specialist in telematica hebben wij sinds 1992 onze know-how ingezet voor InstalBase, het netwerk waarmee wij u ook van dienst kunnen zijn.


Met onze e-commerce oplossingen worden bij handelsbedrijven dagelijks vele duizenden euro's aan opdrachten doorgezonden en evenzovele klanten komen op website-toepassingen terecht die door ons gerealiseerd zijn. Maar ook op het gebied van integratie van uw telefooncentrale in uw PC-netwerk of POS systemen (Point Of Sale) en artikelbeheer en catalogi hebben wij toepassingen gerealiseerd die al dan niet in combinatie met met onze Tradium crm-software functioneren.


Daarnaast automatiseert KeeminK Design handelsbedrijven "op maat". Dit houdt in dat wij onze crm-software Tradium op uw bedrijf afstemmen. U vindt in Tradium de software die voor u belangrijk is, met de bijbehorende functionaliteit. En omdat Tradium door ons "in huis" ontwikkeld is, kunnen aanvullende wensen gerealiseerd worden.


Maar ook voor de realisatie van bestelsystemen, al dan niet via internet, of interne communicatiesystemen (intranet) bent u bij KeeminK Design aan het juiste adres. Met CBBS/2 Hostsystems wordt de koppeling gerealiseerd met aan de ene kant uw eigen interne automatisering en aan de andere kant bijv. de website of toepassing bij de klant.


Bent u ge´nteresseerd in moderne e-commerce oplossingen voor u zelf of uw klanten of softwareoplossingen op he het gebied van administratie, logistiek, relatie- en order/projectbeheer, neemt u dan contact met ons op. Wij willen ons bedrijf graag aan u voorstellen.Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze websites www.keeminkdesign.nl en www.tradium.nl