Home Bedrijf Historie Netwerk Services Contact Legal
Netwerk
   

Netwerkstrukturen


InstalBase is een besloten netwerk. De sleutel tot InstalBase is de set toegangscodes die u bij een abonnement ontvangt. Deze toegangscodes zijn persoonlijk en uniek en worden eenmalig verstrekt. De toegangscodes bepalen welke rechten u als gebruiker heeft binnen het InstalBase-netwerk. En tot welke virtuele netwerken u toegang heeft. InstalBase beheert namelijk ook verschillende besloten gebruikersgroepen (B.G.G.’s) die elk hun eigen VN-gebied hebben.


Inbellen op InstalBase

 


U kunt InstalBase bereiken via uw modem en een communicatiepakket welke geschikt is voor ANSI-databanken of via Internet.


Natuurlijk krijgt u ook gratis software meegeleverd bij uw standaard-abonnement. Ook deze software is in eigen huis ontwikkeld en eenvoudig te gebruiken voor communicatie met ANSI-databanken. Eventuele updates van deze software haalt u ook van InstalBase af.


Naast het inbellen met standaard communicatie-software is InstalBase ook geďntegreerd te gebruiken met bijvoorbeeld onze OFLINE-PLUS-software, ZAP-per software, CDROM, IBQM, InstalBase voor Windows.


Met deze software is natuurlijk ook integratie een belangrijk item.


Niet voor niets hebben andere softwarehouses standaard koppelingen gemaakt met InstalBase!